// Εταιρικό Προφίλ
// Υπηρεσίες
// Εγκαταστάσεις
// Νέα
// Ελαστικά
// Ζάντες
// Νέες Αφίξεις
// Μεταχειρισμένα
// Photo Gallery
// 2016-07-20
Έλεγξε τα ελαστικά ΠΡΙΝ φύγεις για διακοπές.

Βρισκόμαστε ήδη στην καρδιά του καλοκαιριού, με το μυαλό των περισσοτέρων να «ταξιδεύει» ήδη σε προορισμούς μακριά από το κλεινόν άστυ. Είναι άλλωστε η περίοδος που παραδοσιακά ξεκινά το μεγαλύτερο μέρος των αδειών από τη δουλειά, οπότε είτε ετοιμάζεσαι για τις ημέρες των διακοπών είτε για μικρές «αποδράσεις» και οι δύο περιπτώσεις συνεπάγονται ταξίδι και έξτρα επιβάρυνση του αυτοκινήτου. Με δεδομένο μάλιστα, ότι συνήθως πρόκειται και για διαδρομές που κάνεις με την οικογένεια ή με παρέα, είναι ακόμη πιο σημαντικό να ελέγξεις την κατάσταση του αυτοκινήτου σου. 


Ένα από τα πιο σημαντικά λοιπόν, αλλά ταυτόχρονα και εύκολα σημεία ελέγχου, τα οποία είναι και τα πρώτα που ταλαιπωρούνται από τις υψηλές θερμοκρασίες, τους κακούς επαρχιακούς δρόμους και τη δύσκολη πρόσβαση σε θάλασσες και βουνά, είναι τα ελαστικά. Σε σχέση με τα άλλα αναλώσιμα του αυτοκινήτου, τα ελαστικά είναι εξωτερικά και άρα τα βλέπουμε, ξέρουμε σε τι κατάσταση είναι και μπορούμε να τα συντηρήσουμε και να τα διατηρήσουμε, ή να τα αλλάξουμε κατά το δοκούν. 

Για να συμβούν όμως όλα αυτά, θα πρέπει πρώτα να γίνει ο κατάλληλος έλεγχος και να ξέρουμε πότε πρέπει να οδηγηθούμε στην αλλαγή τους.Πηγή:
http://www.autotriti.gr/