// Εταιρικό Προφίλ
// Υπηρεσίες
// Εγκαταστάσεις
// Νέα
// Ελαστικά
// Ζάντες
// Νέες Αφίξεις
// Μεταχειρισμένα
// Photo Gallery
Ελαστικά >>CONTINENTAL>>Επιβατικά θερινά

 

Sport Contact 6

Ατόφια σπορ αίσθηση χωρίς μειονεκτήματα σε αντοχή ή σε επιδόσεις στο βρεγμένο.


Μετά από τρία χρόνια εξέλιξης, η Continental παρουσίασε τη νέα γενιά της κορυφαίας σειράς ελαστικών της, την SportContact 6, αντικαθιστώντας την ήδη επιτυχημένη 5η σειρά. Η SportContact απευθύνεται σε αυτοκίνητα υψηλών επιδόσεων και σύμφωνα με τους Γερμανούς τεχνικούς η τελευταία γενιά του προσφέρει καλύτερη οδική συμπεριφορά, μεγαλύτερη ακρίβεια στο σύστημα διεύθυνσης, παρέχοντας παράλληλα και υψηλό δείκτη ταχύτητας.

Χωρίς να υστερεί σε επιδόσεις στο βρεγμένο, το νέο μοντέλο της για την κατηγορία των Ultra High Performance ελαστικών έπρεπε να προσφέρει περισσότερη πληροφόρηση και ακρίβεια στον οδηγό του, έτσι ώστε να μπορεί να κινείται με μεγαλύτερη ευκολία και ασφάλεια στο όριο. Στη γόμα του SportContact 6 χρησιμοποιείται μια σύνθεση της Continental που ακούει στο όνομα Black Chili. Έτσι έχει την απαραίτητη ελαστικότητα έτσι ώστε να αγκαλιάζει τις ατέλειες τις ασφάλτου, ενώ οι δυνάμεις που αναπτύσσονται μεταξύ των μορίων της και αυτών του δρόμου λειτουργούν σαν μικρές βεντούζες σε νανοσκοπικό επίπεδο.

Τα τακούνια στην εξωτερική πλευρά του πέλματος είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε όταν παραμορφώνονται να κλειδώνουν μεταξύ τους, δημιουργώντας μια συμπαγή επιφάνεια που προσφέρει περισσότερη πρόσφυση και ακρίβεια. Ο σκελετός του ελαστικού είναι φτιαγμένος από Aralon 350, δηλαδή κέβλαρ και νάιλον πλεγμένα με ιδιαίτερο τρόπο, που εγγυάται την αντοχή του ως τα 350 km/h.

Η σειρά SportContact 6 θα είναι διαθέσιμη αποκλειστικά σε ζάντες 19 έως 23 ιντσών, και συνολικά σε 41 διαστάσεις.