Ποιοι είμαστε

Το πρότυπο κατάστημα βουλκανιζατέρ Λαμπρόπουλος έχει καταστεί από το 1978 που ιδρύθηκε στη Θεσσαλονίκη συνώνυμο της εξειδίκευσης στο χώρο της εμπορίας & επισκευής ελαστικών, ζαντών και τροχών γενικότερα. Σταθμό στην πορεία της αποτέλεσε η μετεγκατάσταση στην Κουντουριώτη και η ίδρυση μεγάλων αποθηκευτικών εγκαταστάσεων που συνέβαλαν στην ανάπτυξη της εταιρείας τόσο στη λιανική όσο και στη χονδρική.

Η πολύ μεγάλη γκάμα ελαστικών & ζαντών από τους κορυφαίους οίκους της παγκόσμιας αγοράς, η πλούσια τεχνογνωσία στη διάγνωση & επισκευή των τροχών που κτίστηκε μέσω της επένδυσης στην εκπαίδευση του ανθρώπινου δυναμικού σε διάφορες παραγωγικές χώρες του κόσμου και οι συνεχείς επενδύσεις σε πάγιο εξοπλισμό και σε εξειδικευμένα προϊόντα αποτελούν συγκριτικά πλεονεκτήματα του καταστήματος Λαμπρόπουλος.

Ελαστικά

Οι σημαντικότεροι κατασκευαστικοί όμιλοι ελαστικών, ζαντών & αξεσουάρ εμπιστεύονται το κύρος της υπογραφής Λαμπρόπουλος. Οι κορυφαίες εταιρείες του κλάδου στον κόσμο Goodyear- Dunlop (Goodyear- Dunlop- Sava), Michelin (Michelin- Kleber) και Continental (Continental- Uniroyal) συνεργάζονται άψογα με το βουλκανιζατέρ Λαμπρόπουλος τιμώντας την σε βάθος προϊοντική & τεχνική γνώση της εταιρείας, ενώ παρέχουν εξαιρετικά προνόμια όπως:

  • Καινοτόμα προϊόντα σε πρώτη προβολή
  • Test rides
  • Πλούσιο ενημερωτικό υλικό
  • «Δυσεύρετο» διαστασιολόγιο
  • Υπηρεσίες άμεσης παράδοσης
  • Τεχνικές συμβουλές

Οι μεγάλες αποθηκευτικές εγκαταστάσεις της Λαμπρόπουλος εξασφαλίζουν στοκ προϊόντων ακόμη και σε διαστάσεις ή κωδικούς που βρίσκονται δύσκολα στην αγορά. Και όλα αυτά συνοδεύονται από τις καλύτερες τιμές & ειδικές προσφορές της αγοράς.

Όλα τα προϊόντα συνοδεύονται από επίσημες εργοστασιακές εγγυήσεις.

Για την καλύτερη επιλογή των ελαστικών που ταιριάζουν στις ανάγκες του οδηγού και του οχήματός του, οι Σύμβουλοι Εξυπηρέτησης στο κατάστημα Λαμπρόπουλος θα εντοπίσουν το στυλ οδήγησης και το επίπεδο φθοράς των ελαστικών σας.